Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Vannak futball nagyhatalmak, akik történetüknél fogva annak számítanak és most is tele vannak klasszisokkal. A Real pont ilyen. Ha tetszik, ha nem az a futball legmagasabb csúcsa. Más kérdés, hogy mi van most ott, de izgalmas projekt lenne őket visszavezetni az abszolút csúcsra.interfan írta: ↑2026.06.12. 12:42 Az oke, hogy a Real az Real, de a jelenlegi helyzetbe ki akar odamnenni?
Kb a fel vilag visszadobta oket...
Es en ertem azt is, hogy a penz az penz, es biztosan kaphatna Martinez 20m euros fizetest is ott.
De megis ott vannak a sportszakmai ertekek.
Es jelenleg ez a Real semmiben nem elorelepes sportszakmailag egy Interhez kepest.
Penzugyileg oke, dehat a penz nem minden.
Szerintem sok játékosuk beférne hozzánk és az, hogy ki dobta őket vissza sem mérvadó, főleg, hogy Silva is oda megy, Konaté és Dumfries is. Alvarez esetében az Atletico volt, akik elzárkóztak és azért Olise esetében sem egyértelmű ki nem akarja az üzletet.
Inkább az eszetlen igazolásaikat kellene befejezeni, mert mindenkit is meg akarnak venni posszttól függetlenül.
És persze akkor ott van Mou, de én nem becsülném le őt. Inkább kíváncsian várom, hogy mit tud egy olyan csapatnál, amely tényleg elit szinten tud költeni, fizetést adni és azért vannak klasszisai.
Egy dologban viszont megegyezthetünk, Martinez maradjon csak itt.