Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.06.12. 12:42 Az oke, hogy a Real az Real, de a jelenlegi helyzetbe ki akar odamnenni?
Kb a fel vilag visszadobta oket...

Es en ertem azt is, hogy a penz az penz, es biztosan kaphatna Martinez 20m euros fizetest is ott.
De megis ott vannak a sportszakmai ertekek.
Es jelenleg ez a Real semmiben nem elorelepes sportszakmailag egy Interhez kepest.
Penzugyileg oke, dehat a penz nem minden.
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Vannak futball nagyhatalmak, akik történetüknél fogva annak számítanak és most is tele vannak klasszisokkal. A Real pont ilyen. Ha tetszik, ha nem az a futball legmagasabb csúcsa. Más kérdés, hogy mi van most ott, de izgalmas projekt lenne őket visszavezetni az abszolút csúcsra.
Szerintem sok játékosuk beférne hozzánk és az, hogy ki dobta őket vissza sem mérvadó, főleg, hogy Silva is oda megy, Konaté és Dumfries is. Alvarez esetében az Atletico volt, akik elzárkóztak és azért Olise esetében sem egyértelmű ki nem akarja az üzletet.
Inkább az eszetlen igazolásaikat kellene befejezeni, mert mindenkit is meg akarnak venni posszttól függetlenül.

És persze akkor ott van Mou, de én nem becsülném le őt. Inkább kíváncsian várom, hogy mit tud egy olyan csapatnál, amely tényleg elit szinten tud költeni, fizetést adni és azért vannak klasszisai.

Egy dologban viszont megegyezthetünk, Martinez maradjon csak itt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2026.06.12. 13:03
interfan írta: 2026.06.12. 12:42 Az oke, hogy a Real az Real, de a jelenlegi helyzetbe ki akar odamnenni?
Kb a fel vilag visszadobta oket...

Es en ertem azt is, hogy a penz az penz, es biztosan kaphatna Martinez 20m euros fizetest is ott.
De megis ott vannak a sportszakmai ertekek.
Es jelenleg ez a Real semmiben nem elorelepes sportszakmailag egy Interhez kepest.
Penzugyileg oke, dehat a penz nem minden.
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Vannak futball nagyhatalmak, akik történetüknél fogva annak számítanak és most is tele vannak klasszisokkal. A Real pont ilyen. Ha tetszik, ha nem az a futball legmagasabb csúcsa. Más kérdés, hogy mi van most ott, de izgalmas projekt lenne őket visszavezetni az abszolút csúcsra.
Szerintem sok játékosuk beférne hozzánk és az, hogy ki dobta őket vissza sem mérvadó, főleg, hogy Silva is oda megy, Konaté és Dumfries is. Alvarez esetében az Atletico volt, akik elzárkóztak és azért Olise esetében sem egyértelmű ki nem akarja az üzletet.
Inkább az eszetlen igazolásaikat kellene befejezeni, mert mindenkit is meg akarnak venni posszttól függetlenül.

És persze akkor ott van Mou, de én nem becsülném le őt. Inkább kíváncsian várom, hogy mit tud egy olyan csapatnál, amely tényleg elit szinten tud költeni, fizetést adni és azért vannak klasszisai.

Egy dologban viszont megegyezthetünk, Martinez maradjon csak itt.
Persze csak pont a Realnal van az, hogy nem minden a penz.
Lasd elmult 2 ev.
Hiaba veszed meg a "sztarokat", csak nevekkel meg penzzel semmire nem mesz.

En nem tudom, hogy miert lenne ez "vonzobb" Martinez szamara.
Penzt tegyuk felre, mert nyilvan 20m eurot keresni jobb mint 10m eurot.
De ezen kivul en nem gondolnam, hogy Martineznek ez a Real opcio, es szeretne odamenni.

Emlekzzunk csak Bastoni nyilatkozatara, hogy egyaltalan nem erdekli a Real, es esze agaba sincs odaigazolni.
Na en ugyanezt erzem Martinez kapcsan is.
interfan

MLK írta: 2026.06.12. 10:17 Létezhetetlennek tartom, hogy a Besiktas 20-at tudjon adni Henriqéért... Onnan ha jön is pénz, az nagyon nem ennyi lesz.

Stankovic eladása ellen szavaztam a fcinternews oldalon (másik topicban belinkeltem). Tojok rá, hogy jön-e Jones, vagy bárki más, ha van tehetséges saját nevelésünk. Azt szeretném látni mint Pio-val, hogy a csapatnál tartjuk és kipróbáljuk. Ha eladják egy kis nyereségért, és Calhának szerződést hosszabbítanak, az mindennek a legalja lenne.
Ezt a "csodálatos" felállást is elfogadtam (amihez pont nem találunk RWB-t), de ha már van olyan játékosunk akinél lenne lehetőség beépíteni, szóba sem szabadna kerülnie, hogy eladjuk... "értékeljük a helyzetét"
Ausilio nyilatkozatat latva Pio Esposito es a tavalyi nyar kapcsan, haat nem o lesz a fek ha A.Stankovic eladasa kerulne elo.

En ahogy irtam, mondanivalojaban oriasi jelentosege lenne, ha A.Stankovic maradna.
Cserebe legalabb ennyire karos, rossz, es sulyosan artalmas, rombolo uzenete lenne, ha eladnank A.Stankovicot.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért ez a Silva -reál frigy egy picit meglepett.Bár spanyolt favorizálta,Mou úgy látszik megfűzte,hogy vezér szerep vár rá,csak Vini nehogy megtudja :D
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Nekem ez a Jones és Provedel vonal egyáltalán nem tetszik, pláne ha emiatt Stankovicot eladjuk, viszont Lautaro Martinezt eladnám egy szemtelenül nagy összegért, vagy esetleg adják oda érte Paz-t meg 30 milliót!
interfan

Interfan1000 írta: 2026.06.12. 15:48 Nekem ez a Jones és Provedel vonal egyáltalán nem tetszik, pláne ha emiatt Stankovicot eladjuk
Valoszinu nincs mar penz kapusra + jobb WB-re is, es a szakmai dontes az lehet, hogy a jobb WB poszt fontosabb.

Jones szerintem rendben van, viszont csak akkor, ha nem Stankovic eladasa aran tortenik ez meg.

Sky szerint ennyi amit nyarra akarunk:

- Provedel
- Solet
- Jones
- Palestra
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

A vedelmből ment Acerbi Darmian DeVrij es csak Solet erkezik?
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.06.12. 16:28 A vedelmből ment Acerbi Darmian DeVrij es csak Solet erkezik?
DeVrij meg lehet marad, Darmian meg WB poszton jatszott legtobbet abba az alig tobb mint 300 perceben.

Szoval ha DeVrij marad, akkor elmondhato, hogy Acerbi ment, es Solet jott.
interfan

Sportmediaset szerint a Real Endrick, Guler, Mastantuono, Brahim Diaz, Cesar Palacios sort ajanlotta fel az Internek, ezek az elado jatekosok a Realnal.
Akiert kimagasloan legtobbet kernek az Guler.

Musmarra szerint nem Ndoye, nem Diaby, nem Cambiaso a B terv a jobb WB posztra, hanem Dodo.

Francia forrasok szerint a City Malo Gusto vinne a jobbhatved posztra.
interfan

LInterista sajat forrasai szerint a targyalas a Realal Endrick kapcsan zajlik.
O az egyetlen nev aki kapcsan a ket klub targyal.
A Real eladna, es 45m euro korul ker erte.
Az Intert erdekli Endrick, es egy kolcson + 35m euros kotelezo opcios ajanlatot keszit elo.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Kizárt, hogy a Real Madrid le akarná igazolni 100 millióért Lautarot.
Nem fognak a kispadra, Mbappé mögé ennyiért igazolni valakit. Más posztja meg nincs ott.
Jobb szélső támadó poszton nem tud játszani...

Csatár mögé meg ott lesz Bernardo Silva, Arda Güler és jó kérdés, hogy Bellingham milyen poszton fér be a kezdőbe. Valószínűleg box to box kp. lesz...
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.12. 19:34 Kizárt, hogy a Real Madrid le akarná igazolni 100 millióért Lautarot.
Endrick a tema, akit felajanlottak, mi pedig erdeklodunk.
Anonym alkesz

Miért ajánlaná fel a Real Madrid? Megvették drágán a legújabb csodagyereket pár éve Brazíliából, akinek a Real Madrid az álmai csapata.
Kölcsönadták a Lyonnak, ahol megtanult egy másik poszton is játszani és volt egy nagyon jó szezonja. Belőle még lehet világsztár.
Real Madridot ismerve max úgy adnák el, hogy van rá visszavásárlási opciójuk, másképp kizárt...
Vagy esetleg sima kölcsön.
Nem tudom ki találja ki ezeket, de az láthatóan nem követi a Real Madrid átigazolásait amióta ott van Perez...
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.12. 20:05 Miért ajánlaná fel a Real Madrid? Megvették drágán a legújabb csodagyereket pár éve Brazíliából, akinek a Real Madrid az álmai csapata.
Kölcsönadták a Lyonnak, ahol megtanult egy másik poszton is játszani és volt egy nagyon jó szezonja. Belőle még lehet világsztár.
Real Madridot ismerve max úgy adnák el, hogy van rá visszavásárlási opciójuk, másképp kizárt...
Nem tudom ki találja ki ezeket, de az láthatóan nem követi a Real Madrid átigazolásait amióta ott van Perez...
Mastantuonot is egy eve vettek bonuszokkal 60m felett, erre most 1 evre ra aruljak.

Szoval siman benne van, hogy igaz Endrick kapcsan is ez.
Anonym alkesz

interfan írta: 2026.06.12. 20:08
Anonym alkesz írta: 2026.06.12. 20:05 Miért ajánlaná fel a Real Madrid? Megvették drágán a legújabb csodagyereket pár éve Brazíliából, akinek a Real Madrid az álmai csapata.
Mastantuonot is egy eve vettek bonuszokkal 60m felett, erre most 1 evre ra aruljak.

Na az a másik amit nem hiszek el. Ott is kölcsönről lehet szó...
Nem gondolom, hogy az öreg 80 évesen megváltoztatja az elképzeléseit és másképp fog igazolni, elengedni játékosokat...
Az elmúlt 20 évet kell nézni, hogy ott hogyan csinálta a dolgokat...
A Real Madrid az Real Madrid, nem kell valamelyik lúzer angol klubhoz hasonlítani.
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.12. 20:17

Nem gondolom, hogy az öreg 80 évesen megváltoztatja az elképzeléseit és másképp fog igazolni, elengedni játékosokat...
A Real Madrid az Real Madrid, nem kell valamelyik lúzer angol klubhoz hasonlítani.
Hat nem tudom, azert lehet ott talalni a multban meglehetosen (utannad szabadon) "luzer" dolgokat.

Eleg csak par nevet emliteni:

Jovic:
vetel: 62m
eladas: ingyen

Hazard:
vetel: 120m

Na meg talalni olyanokat is, hogy Hakimi eladas 40m-ert, Odgaard eladas 35m-ert, M.Llorente 30m.

Szoval vannak itt "finomsagok".

Nem beszelve sajat peldainkrol: Samuel, Cambiasso, Sneijder.

Ezek alapjan boven realis az, hogy akar Mastanuonot, akar Endricket eladjak.

Az hogy nekunk szuksegunk van e rajuk, vagyis a felmerult Endrickre, az mar egy kovetkezo kerdes.
Anonym alkesz

interfan írta: 2026.06.12. 20:24

Hat nem tudom, azert lehet ott talalni a multban meglehetosen (utannad szabadon) "luzer" dolgokat.

Jovic:

Hazard:

Na meg talalni olyanokat is, hogy Hakimi eladas 40m-ert, Odgaard eladas 35m-ert, M.Llorente 30m.

Az hogy nekunk szuksegunk van e rajuk, vagyis a felmerult Endrickre, az mar egy kovetkezo kerdes.
Endrickben világsztár lehet, ha nem hülyül meg.

Jovic egy szar igazolás volt, ezen nincs mit szépíteni. A korábbi szerb klasszisok miatt biztosan úgy gondolták, hogy ő is egy szerb csodagyerek, hát nem az.
Hazardot kivenném innen, ő döntött úgy hogy a Realhoz igazolva befejezi a pályafutását. Ez kiszámíthatatlan volt.

Odegaard és Hakimi jó példák
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Direkt megnéztem mit ír róla Fabrizio Romano. Ott kezdődik, hogy nem ők ajánlották be nekünk hanem mi szeretnénk egy kölcsön plusz 35-40 milliós kötelező opciót, illetve ők nem szabadulni akarnak ezektől a játékosoktól hanem kölcsönadni.
interfan

FEKA84 írta: 2026.06.12. 20:45 Direkt megnéztem mit ír róla Fabrizio Romano. Ott kezdődik, hogy nem ők ajánlották be nekünk hanem mi szeretnénk egy kölcsön plusz 35-40 milliós kötelező opciót, illetve ők nem szabadulni akarnak ezektől a játékosoktól hanem kölcsönadni.
Na de varj, Romano irt valahol az Endrick-Inter story kapcsan?

Hol?
Mert en nem talalom.

Koszonom elore is.
interfan

Anonym alkesz írta: 2026.06.12. 20:38
interfan írta: 2026.06.12. 20:24

Jovic:

Hazard:

Endrickben világsztár lehet, ha nem hülyül meg.

Jovic egy szar igazolás volt, ezen nincs mit szépíteni. A korábbi szerb klasszisok miatt biztosan úgy gondolták, hogy ő is egy szerb csodagyerek, hát nem az.
Hazardot kivenném innen, ő döntött úgy hogy a Realhoz igazolva befejezi a pályafutását. Ez kiszámíthatatlan volt.

Odegaard és Hakimi jó példák
Sok jot nem lehet elmondani Jovic-Hazard parosra az biztos, foleg nem majdnem 200m-ert.

Hakimi-Odgaard-Llorente eladasa is nem eppen jol atgondolt tortenet arrafele.

Es hat erdemes megnezni, hogy a Samuel-Cambiasso-Sneijder sort is mennyiert vettuk.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.06.12. 20:49
FEKA84 írta: 2026.06.12. 20:45 Direkt megnéztem mit ír róla Fabrizio Romano. Ott kezdődik, hogy nem ők ajánlották be nekünk hanem mi szeretnénk egy kölcsön plusz 35-40 milliós kötelező opciót, illetve ők nem szabadulni akarnak ezektől a játékosoktól hanem kölcsönadni.

Hol?
Mert en nem talalom.

Koszonom elore is.
Mondjuk 4 napja valóba írt Mourinhoról és Endrickról Romano a hivatalos Insta fiókján:

KIPATTANT A TITOK: Endrick és José Mourinho mindketten LÁZASAN VÁRJÁK, hogy együtt dolgozhassanak a Real Madrid új korszakában.

A Real Madrid már május óta jelezte Endricknek, hogy számolnak vele, hisznek benne, és a 2026/27-es szezon keretének kulcsfontosságú részeként tekintenek rá.

Endrick izgatottan várja a visszatérést és a bizonyítást a kiváló lyoni kölcsönjátéka után, most pedig teljes gőzzel a brazíliai világbajnokságra koncentrál.

Mourinho csatárként és esetenként szélsőként is számíthat Endrickre.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.06.12. 21:01
interfan írta: 2026.06.12. 20:49

Hol?
Mert en nem talalom.

Koszonom elore is.
Mondjuk 4 napja valóba írt Mourinhoról és Endrickról Romano a hivatalos Insta fiókján:

KIPATTANT A TITOK: Endrick és José Mourinho mindketten LÁZASAN VÁRJÁK, hogy együtt dolgozhassanak a Real Madrid új korszakában.

A Real Madrid már május óta jelezte Endricknek, hogy számolnak vele, hisznek benne, és a 2026/27-es szezon keretének kulcsfontosságú részeként tekintenek rá.

Endrick izgatottan várja a visszatérést és a bizonyítást a kiváló lyoni kölcsönjátéka után, most pedig teljes gőzzel a brazíliai világbajnokságra koncentrál.

Mourinho csatárként és esetenként szélsőként is számíthat Endrickre.
Az en kerdesem az volt, hogy "Romano irt valahol az Endrick-Inter story kapcsan?"

Mert ahogy Feka84 irta:
Direkt megnéztem mit ír róla Fabrizio Romano. Ott kezdődik, hogy nem ők ajánlották be nekünk hanem mi szeretnénk egy kölcsön plusz 35-40 milliós kötelező opciót, illetve ők nem szabadulni akarnak ezektől a játékosoktól hanem kölcsönadni
Na en ezt nem talalom, hol talalni ilyen Romano irast?

Lehet rossz helyen keresem, ezert ha valoban van ilyen iras, es azt valaki elkuldi, azt elore is nagyon szepen koszonom.
interfan

En egyebkent magunk miatt nem gondolnam ezt az Endrick temat valosnak.
Hisz Inter logikaval miert akarnank?
(En egyebkent tamogatnam az uzletet, dehat hala az egnek nem en dontok)

Ott van a kezdo Martinez-Thuram paros, mellettuk meg ott van Pio Esposito aki Olaszorszag talan egyetlen igazi csatartehetsege.
Hogy ez a 3 jatekos melle majd 40m-ert veszunk Endricket, haaat nem nem tunik az Intert ismerve valosnak.
Foleg ugy, hogy gozerovel megyunk Palestra kapcsan akiert mar 45-50m-t irnak, es nagyon nem vegtelen az Inter kassza.

Oregfiuk meccs miatt egy jo eladhato story inkabb ez szerintem...
k.tomi880421

interfan írta: 2026.06.12. 21:23 En egyebkent magunk miatt nem gondolnam ezt az Endrick temat valosnak.
Hisz Inter logikaval miert akarnank?
(En egyebkent tamogatnam az uzletet, dehat hala az egnek nem en dontok)

Ott van a kezdo Martinez-Thuram paros, mellettuk meg ott van Pio Esposito aki Olaszorszag talan egyetlen igazi csatartehetsege.
Hogy ez a 3 jatekos melle majd 40m-ert veszunk Endricket, haaat nem nem tunik az Intert ismerve valosnak.
Foleg ugy, hogy gozerovel megyunk Palestra kapcsan akiert mar 45-50m-t irnak, es nagyon nem vegtelen az Inter kassza.

Oregfiuk meccs miatt egy jo eladhato story inkabb ez szerintem...
Szerintem pedig Palestrát el is felejthetjük. Az Atalanta tőlünk 60m eurót akar kérni érte amit biztos, hogy nem fogunk kifizetni és ez jól is van így. 8 milióval többért vette meg tőlünk a PSG Hakimit és azért ég és föld a különbség a két játékos között.

Az Atalanta eddig se engedett a követeléseiből felénk és ezután se fog és ezt Ausilionak el kellene fogadnia mert ha nem teszi ezt meg akkor megint be fogunk tolni egy olyan átigazolási szezont mint tavaly. Itt az ideje alternatívát keresni és ha már 45-50m lett volna Palestrára akkor ezt az összeget igenis be kell fordítani egy minőségi JSZ-be mert Chivu rendszerének rohadt fontos pontja ez a poszt.

Ha Palestra 45m+Cocchiért nem jön össze akkor alternatív névként nem 20m-os Luis Henriquekét kell venni, nem jobb oldali támadót kell venni remélve azt, hogy támadni tud védekezni meg majd megtanul.

Nem. Be kell áldozni ezt a 45m-ot és akár Cocchit egy Givairo Readért. Lehet az MC-be akar menni de meg kell győzni akkor, hogy hozzánk jöjjön, ha viszont ez se elég akkor tovább kell menni és olyan játékost keresni aki minőségben is tudja helyettesíteni Dumfriest. Kayodé, Wesley, Malo Gusto, Singo, Seys.

De ahogy ismerem ennek az embernek a munkásságát majd inkább elhoz túlárazottan egy Lazzarit vagy egy Di Lorenzot mit egy fentebb felsorolt fiatal tehetséget.

Ilyen logika mentén igazolja le Ausilio Provedelt is és ilyen logika mentén hosszabbított Mikhivel is miközben Aleksandar Stankot árulja.

Apropó A. Stanko. Kölcsön adtuk egyszer a Luzernek 1,6m-ért majd idő előtt visszahívtuk a kölcsönből amiért 3,2 milliót fizettünk.
Ezután eladtuk a Bruggenek 9,5m-ért majd visszavettük 23m-ért.

És akkor most áruljuk megint aki iránt olyan csapatok érdeklődnek mint a Newcastle, Atletico Madrid, a Dortmund mi meg eladnánk miközben Mikhivel +1 évvel hosszabbítottunk csak. Bravó.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint a Nottingham 25m euros ajanlatot keszit elo Frattesi kapcsan amit az Inter el is fogadna.

Angol forrasok szerint Iraola sem szamit Jonesra, igy megnyilhatnak az eladasi targyalasok.
Az Inter eddig egy 20m, majd egy 25m euros hivatalos ajanlatot tett Jonesert.

Avellinoval pedig Topalovic ugyben targyalunk.

Romano pedig megszolalt Endrick ugyben:
"
Nem tudom honnan jott az egesz, de en meg soha nem beszeltem az Endrick-Inter kapcsolatrol. Lattam a kozossegi mediaba irasokat, de egyik sem tolem szarmozik, en soha nem tettem emlitest errol.
Endrick nem tavozik a Realbol, ott marad.
A dolgok valtozhatnak, de mindig elmondom, nem en rendezem a mercatot, en csak irok rola ha barmit tortenik, de jelenleg az Inter-Endrick ugyben semmi nincs.
"
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Frattesiert 25 millio az ev evszazad üzlete lenne.

Stankovic kapcsolataban ugyan azt gondolom, itt van egy fiatal Inter kotodesu jatekos aki nagyon jol jatszott a belga bajnoksagban es a BL-ben is, raadasul olyan poszton ahol nekunk ket igencsak koros jatekosunk van.
Nem ertem mi kell meg hogy ne legyen eladva.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Arsenal Kone iránt érdeklődik, gondolom ezért megyünk rá inkább Jonesra.

Endrick érdekes lenne , néztem a Lyonba szerintem megélne Olaszba is ,nem az madárcsontozatú kis nyikhaj, viszont neki az lenne a fontos hogy olyan csapatba menjen ahol közelebb van a kezdőhöz.

Apropó Arsenal és Brazil, árulják még mindig G.Jesus-t
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Azért Ausilio sem semmi. Előbb arról beszél hogy hát sajnos az olasz bajnokságban a fiatalok nem kapnak szerepet, utána kijelenti hogy ha rajta múlik Pio Espositot kölcsön adta volna! Az ember nem látja hogy a változás igazi kerékkötője ő maga??? A választ természetesen tudjuk.
Stankovic eladása? Már az hogy egyáltalán felmerül az is nagyon gáz!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.06.13. 08:30 Di Marzio es a Sky szerint a Nottingham 25m euros ajanlatot keszit elo Frattesi kapcsan amit az Inter el is fogadna.

Angol forrasok szerint Iraola sem szamit Jonesra, igy megnyilhatnak az eladasi targyalasok.
Az Inter eddig egy 20m, majd egy 25m euros hivatalos ajanlatot tett Jonesert.
Frattesiért ez remek ajánlat, azonnal elfogadni !

Jones helyett inkább a kis Stankot tartanám, a pénzt meg egy jó RWB-re költeném.
Cambiaso sem rossz, ő egy ideális beugró lenne akár mindkét oldalra de kezdőnek szerintem jobb kell.

Lautaro meg maradjon a seggén, vagy adják érte Nico Pazt + Endricket.
interfan

VInter101 írta: 2026.06.13. 10:10 Azért Ausilio sem semmi. Előbb arról beszél hogy hát sajnos az olasz bajnokságban a fiatalok nem kapnak szerepet, utána kijelenti hogy ha rajta múlik Pio Espositot kölcsön adta volna! Az ember nem látja hogy a változás igazi kerékkötője ő maga??? A választ természetesen tudjuk.
Stankovic eladása? Már az hogy egyáltalán felmerül az is nagyon gáz!!!
Hat na ezaz...
Es mi az uzenet?
Nem az, hogy szamitunk ra, epitunk ra, mennyire jo hogy van az Internek.
Meg veletlenul se ez...
Hanem az, hogy ertekeljuk a helyzetet, meglatjuk hogy mi lesz, itt kezd aztan majd kiderul.
Es ha ez nem lenne eleg, meg bemondja, hogy o bizony nala tavaly Pio Esposito sem maradt volna.
Egeszen "zsenialis"...

Senki nem azt varja, hogy legyunk Barcelona, PSG, stb utanpotlas teren, hogy 1000+ perceket jatszon 4-5 sajat nevelt jatekos akik 18-20 eves.
Nem ezt varja senki, nem kell nekunk a vilag tetejet megcelozni.
De legalabb az a nagyon keves jatekos aki van, aki raszolgalt, aki letett mar valamit, konyorgom legalabb azok kapjanak mar lehetoseget, lasd A.Stankovic.

En bizok es hiszek benne, hogy nem hozunk egy ennyire karos dontest az Inter utanpotlast nezve, hogy eladjuk A.Stankovicot, rettento rombolo uzenete lenne ennek.
Nyilvan az is benne van, hogy A.Stankovic oriasit bukna, es jovore 10m-ert nem tudnak a Besiktasra rasozni, ez is benne van.
De ha megsem probaljuk...
Tole szerintem semmivel nem jobb jatekosok kaptak akar iden is nem keves lehetoseget Inter mezben, de az elmult eveket is meglehetne nezni.
(Csakhat ok nem sajat neveltek voltak, es nem 20 evesek)
En a fiatal vonalat minden teren tamogatnam, azt is, hogy pl Cocchi-Topalovic is felnott kerettag legyen, es kapjanak ok is 1000 perceket.
De nyilvan, oket nem akarjuk, meglehet erteni.
Viszont A.Stankovic kapcsan nekem ez a total erthetetlen es magyarazhatatlan dontes lenne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Apropó Arsenal és Brazil, árulják még mindig G.Jesus-t
[/quote]
Igen,több olasz és angol csapat is érdeklődik iránta.
interfan

Tuttosport hisz a bomba uzletbe a Realal, kiemelik a Marotta-Perez talalkozon egy olyan nagy nev is elokerulhet, aki nem elegedett a helyzetevel a Realnal, tobbet jatszana, tavozna, es alig varja hogy megmutassa a valodi kepessegeit a Serie A-ban.

Republica szerint 5 nev van az asztalon a Real-Inter targyalas kapcsan:
Endrick, Mastantuono, Guler, Rodrygo, Brahim Diaz

Ceccarini szerint az Inter es a Juventus targyal egy Augusto-Cambiaso csereuzletrol.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.06.13. 11:26 Ceccarini szerint az Inter es a Juventus targyal egy Augusto-Cambiaso csereuzletrol.
Az tényleg remek lenne, Frattesi meg mehet angolba 20 + millióért.

A Realból vajon Camavinga lehet a megfejtés ?
interfan

mike írta: 2026.06.13. 13:30
interfan írta: 2026.06.13. 11:26 Ceccarini szerint az Inter es a Juventus targyal egy Augusto-Cambiaso csereuzletrol.
Az tényleg remek lenne, Frattesi meg mehet angolba 20 + millióért.

A Realból vajon Camavinga lehet a megfejtés ?
Nehez kerdes.

- Romano szerint nincs semmi es senki
- Gazzetta, Sky, Di Marzio, Pedulla, SportItalia, Ansa, stb semmit nem irnak barmilyen Real targyalast sem emlitenek
- TS szerint:
Endrick, Guler, Mastantuono, Palacios a nevek
- Republica szerint:
Endrick, Guler, Rodrygo, Mastantuono, Brahim
- LInterista szerint:
Csak Endrick
k.tomi880421

Szörnyű, hogy mennyi önmagát Fabrizio Romanonak tartó hírforrás jelent meg az utóbbi időben.

-Lukas Horniceket a Braga cseh kapusát is sikerült velünk szóba hozni és a VB utána sajtótájékoztatón meg is kapta a kérdést, hogy milyen érzés az, hogy az Inter érdeklődik felőle. Nyilván elmondta, hogy kemény munka és nagyszerű érzés, hogy ilyen klubbok érdeklődnek felőle.

-A Tuttosport pedig arról ír, hogy Luca Reggiani a Dortmund 18 éves védőjének és Matteo Ruggeri az Atletico Madrid védőjének az ügynökével tárgyaltunk Milanóban a két játékossal kapcsolatban.
Persze ezen források azt is elmondják, hogy a Dortmund és az Atletico sem szeretné eladni ezen játékosát de legalább az ügynöküknek intéztünk egy ingyen repjegyet, egy ingyen szállást Milánóban all-inclusive. :D

-de Vrij a TS szerint hosszabbít velünk 1 évet

-A GdS szerint Solet lehet A. Stankovic után a kövi igazolás, néhány millió a kért és ajánlott összeg között a különbség.

-Ugyanígy a GdS szerint az Internél optimisták Palestra leigazolásával kapcsolatban tekintve, hogy a Manchester City Malo Gustot igazolja le így kiesik egy lehetséges vásárló, viszont azt is hozzáteszi a lap, hogy az Atalanta még mindig 50m fix+5m bónuszt kér míg az Inter megragadt a bónuszokkal együtt 45 millió eurós árnál. Ausilio most abban bízik, hogy az MC kiesésével Palestra maradna a Serie A-ban és reméli, hogy az Atalanta csökkenti az átigazolási összeget.

A jó öreg csacsi Ausilio barátunk még mindig hisz a mesékben. Úgy látszik nem volt neki elég tanulságos a tavalyi Lookmanos sztori az Atalantával ahol teljes mértékben beéget.

Ha ezen az Ausilios Palestrás vonalon megyünk tovább akkor az fix, hogy pár hónapot eltöltünk azzal, hogy Palestráért küzdünk végül sikertelenül addig míg mindenki másról lemaradunk és az is, hogy jön majd egy pánik vásárlás úgy, hogy nincs JSZV-nk amely Chivu rendszerének egyik legfontosabb posztja.

Ausilio csacsi, öreg medvém.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ha már Koné napirenden szokott lenni akkor a Sassuolos Ismael Konéra is ránézhetnének Ausilioék.
interfan

Gazzetta szerint az Inter egy 3. ajanlatot is tett Jones kapcsan, 25m + bonuszok, ez mar nagyon kozel van a Liverpool altal kert 30m eurohoz.
Gazzetta szerint a felek egy viszonteladasi szazalek kapcsan targyalnak meg.
MLK

Pool nevelés. Nehéz elhinnem, hogy el akar igazolni, de nyilván nem csereként képzeli el a jövőjét. Akanji leigazolása minta lehet másoknak is. Padról a kezdőbe, egy bajnok csapatba.
interfan

Francesco írta: 2026.06.15. 08:32
interfan írta: 2026.06.15. 08:00 Dumfries viszont nem hozott valami jo meccset.
Mint ahogy az egesz utolso Interes szezonja nem volt valami jo.
Nyilvan egy Henriquehez kepest feludules volt, dehat hozza kepest ki nem.
Osszesegeben nagyon nem volt az igazi Dumfries szezonja, en egyaltalan nem bannom, hogy 31. eleteveben kiszalltunk belole.
Szerintem jó irány lenne az, hogy kiszállunk a nem pótolhatatlan kategóriát képviselő játékosokból még addig, amíg pénzt láthatunk belőlük. Csak ehhez nem ártana az, hogy fiatalaokat hosszú időre tudunk magunkhoz kötni. Persze lehet mondani, hogy már a 18-19 éves játékosokért sem tudunk menni, ami bosszantó, de azért nálunk ez nem lenne akkor sem magátol értetődő, ha tudnánk.
Plusz ugye ott van az, hogy ha ilyen irányban gondolkodunk, akkor a megfigyelőhálózat fejlesztése és teljes átalakítása kellene, mert ezeket a játékosokat is meg lehet találni, a Lipcse sem multi milliókért vette tavaly.
A gond inkább ott van, hogy nálunk nem biztos, hogy megkapná a perceket, ha nem robbanna be elsőre (ami Olaszországban nem magátólértetődő).
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk az elmúlt 26 évben hány fiatalon idekerült játékos hozta ki a maximumot nálunk a karrierjéből...
Ahogy Ausilio mondta, az alap hozzallast kellene megvaltozatni, mert nalunk a 23-24 eves jatekos is fiatal, mashol meg 18-20 eves jatekosok jatszanak a BL-ben, BL dontoben.

Csak hat Piero, nem beszelni kellene, hanem cselekedni, lasd lejjebb majd A.Stankovic.

Egyebkent itt mondjuk, hogy Palestra kapcsan vicc az 50m, (nyilvan az) de ha egy Cucurella volt egyszer 70m, most meg 60m, az a Cucurella aki kapcsan most pezsgot bontanak a Chelsea szurkolok, hogy vegre elmegy, es el sem hiszik hogy kapnak erte 60m eurot...
Na most ehhez viszonyitva, lehet mar annyira nem is sok az 50m euro Palestra kapcsan...

Itt a legnagyobb baj az, hogy sajat nevelt jatekosaink kapcsan is komoly kerdojelek vannak, ahelyett, hogy lehetoseget kapnanak.
Fel sem kellene merulnie, hogy A.Stankovicot eladjuk, az a Pio Esposito kapcsan tett Ausilio nyilatkozat mindennel beszedesebb...
Tenyleg nem kell 4-5 sajat nevelt 20 ev alatti jatekos akik 500-1000 perceket kapnak, mert ez a vilag teteje utanpotlasban: Barcelona, PSG.
De legalabb az/azok akik raszolgaltak kapjanak lehetoseget, legalabb probaljuk meg.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2026.06.15. 08:47
interfan írta: 2026.06.15. 08:00 Dumfries viszont nem hozott valami jo meccset.
Mint ahogy az egesz utolso Interes szezonja nem volt valami jo.
Nyilvan egy Henriquehez kepest feludules volt, dehat hozza kepest ki nem.
Osszesegeben nagyon nem volt az igazi Dumfries szezonja, en egyaltalan nem bannom, hogy 31. eleteveben kiszalltunk belole.
Szerintem jó irány lenne az, hogy kiszállunk a nem pótolhatatlan kategóriát képviselő játékosokból még addig, amíg pénzt láthatunk belőlük. Csak ehhez nem ártana az, hogy fiatalaokat hosszú időre tudunk magunkhoz kötni. Persze lehet mondani, hogy már a 18-19 éves játékosokért sem tudunk menni, ami bosszantó, de azért nálunk ez nem lenne akkor sem magátol értetődő, ha tudnánk.
Plusz ugye ott van az, hogy ha ilyen irányban gondolkodunk, akkor a megfigyelőhálózat fejlesztése és teljes átalakítása kellene, mert ezeket a játékosokat is meg lehet találni, a Lipcse sem multi milliókért vette tavaly.
A gond inkább ott van, hogy nálunk nem biztos, hogy megkapná a perceket, ha nem robbanna be elsőre (ami Olaszországban nem magátólértetődő).
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk az elmúlt 26 évben hány fiatalon idekerült játékos hozta ki a maximumot nálunk a karrierjéből...
Ahogy Ausilio mondta, az alap hozzallast kellene megvaltozatni, mert nalunk a 23-24 eves jatekos is fiatal, mashol meg 18-20 eves jatekosok jatszanak a BL-ben, BL dontoben.

Csak hat Piero, nem beszelni kellene, hanem cselekedni, lasd lejjebb majd A.Stankovic.

Egyebkent itt mondjuk, hogy Palestra kapcsan vicc az 50m, (nyilvan az) de ha egy Cucurella volt egyszer 70m, most meg 60m, az a Cucurella aki kapcsan most pezsgot bontanak a Chelsea szurkolok, hogy vegre elmegy, es el sem hiszik hogy kapnak erte 60m eurot...
Na most ehhez viszonyitva, lehet mar annyira nem is sok az 50m euro Palestra kapcsan...

Itt a legnagyobb baj az, hogy sajat nevelt jatekosaink kapcsan is komoly kerdojelek vannak, ahelyett, hogy lehetoseget kapnanak.
Fel sem kellene merulnie, hogy A.Stankovicot eladjuk, az a Pio Esposito kapcsan tett Ausilio nyilatkozat mindennel beszedesebb...
Tenyleg nem kell 4-5 sajat nevelt 20 ev alatti jatekos akik 500-1000 perceket kapnak, mert ez a vilag teteje utanpotlasban: Barcelona, PSG.
De legalabb az/azok akik raszolgaltak kapjanak lehetoseget, legalabb probaljuk meg.
Ordas faszságokat írsz Cucurelláról.
interfan

Gazzetta szerint kozel Jones erkezese, a ket klub megallapodasa nagyon kevesen mulik.

Corsera szerint az Inter mindenkeppen penzt akar a Frattesi-Henrique parosbol, ezert a csereuzletek nem opciok.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Atosz írta: Tegnap, 10:11
interfan írta: 2026.06.15. 08:47

Ordas faszságokat írsz Cucurelláról.
Ráadásul olyan határozottsággal, hogy az valami elképesztő.
interfan

Moretto szerint Palestra tovabbra is nyitott az Interre, szivesen igazolna az Interbe.
Az uzlet azon mulik, hogy az Atalanta enged e a kereseibol amit egyelore senki nem akar teljesiteni.

The Athletic szerint a Real akar meg egy KH-t, es miutan Gvardiol is elutasitotta oket, Bastoni, Ruben Dias, Schlotterbeck a harom jelolt.
Valamint kiemelik, akiket eladasra kerulhetnek az Endrick, Mastantuono, Asencio, Fran Garcia, Ceballos.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... etic-nomi/

Kone kozben mindenben megallapodott az Arsenalal, mar csak a Romaval kell megegyezni akik legalabb 50m eurot kernek erte.
interfan

Gazzetta szerint az Inter 70m eurot ker Bastoniert, es a Real-Inter targyalas kapcsan Bastoni volt a tema.
Calciomercato.com szerint 60m eurot ker az Inter.
SportItalia szerint pedig a Real ugyanugy mint a Barcelona sokalja az Inter kereset, valamint kerdes Bastonit is sikerulne e meggyozni, aki korabban tobbszor elmondta, egyaltalan nem akar a Real jatekosa lenni.
interfan

Sky szerint az Inter 50m euros ajanlatot tesz Palestra kapcsan.

Szinten a Sky es Di Marzio szerint A.Stankovic lesz a nyari "aldozat" akit az Inter elad.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: Ma, 14:13 Szinten a Sky es Di Marzio szerint A.Stankovic lesz a nyari "aldozat" akit az Inter elad.
vicc
MLK

Egyrészt rossz üzenete lenne minden itt lévő, vagy ide igazoló fiatalnak. Csak az üzlet részei vagytok... (Pio is felkészülhetne...)

Az a valós haszon pedig amit most elkönyvelnének érte, csak egy pillanatnyi hurráérzést adhatna. -23 kiadás, esetleg 40-ért eladnák, akkor +17 a mérleg ebben a mercatóban. Világmegváltó összeg.... egy Diouf nem jön össze belőle.

Ha Stankó annyit játszana kezdőként az interben a következő szezonban, amit az elmúlt szezonban Calha hiányzott + azonkívül csere lenne, és beválna, akkor egy év múlva jóval magasabb piaci ára lenne. Egy olyan poszton játszó fiatal akit bármelyik PL klub, vagy egyéb "nagycsapat" be tudna építeni a saját rendszerébe. Sokat lehetne érte kérni, ha azért hozták vissza, hogy keressenek rajta. Pl. Szoboszlait 70-ért vette meg a Pool. Ha nem válik be, akkor sem lenne pénzbeli kiesés.

Jó lenne ha összekapná magát a vezetőség a nem bevált igazolásaik miatt és megtanulhatnának eladni is, mert a sok remélt bevétel ott megy el, nem azon, hogy nem adjuk el a fiatal tehetségeinket. Frattesiért kíváncsi leszek mennyit fognak fizetni, ha el tudják végül adni. De ott van pl. Pavard vagy Henrique, akiket ugyancsak szeretnének pénzzé tenni, de nem úgy tűnik, mintha sorban állnának értük.

Ami még ugyancsak érdekes, hogy nyíltan keresnek új középpályást, de eddig csak ajánlattételig jutottak el, és a zsákban még nincs senki. Ha másért 40-et fizetnénk, akkor az sztárigazolásnak lenne bezengve, míg a saját nevelésünk csak a biznisz része és ide be sem fér a csapatba...

Palestrát oldják meg, ha 50, akkor 50, de ilyen áldozattal nekem nem kellene senki.
Válasz küldése